Kluspas

Kluspas 5% extra korting met de KlusWijs KlusPas.

U vraagt de KlusPas snel, gratis en gemakkelijk aan, in uw eigen KlusWijs vestiging. U krijgt uw persoonlijke pas direct overhandigd, zodat u gelijk begint met sparen.

Bij KlusWijs kunt u sparen voor nog meer voordeel. Bij elke aankoop die u doet, wordt er 5% van het totale aankoopbedrag* op uw KlusPas bijgeschreven. Zo spaart u snel een leuk bedrag bij elkaar!

De KlusPas is persoonsgebonden en uitsluitend te gebruiken bij de vestiging van uitgifte. Na minimaal 20 aankopen kunt u het gespaarde saldo besteden in de KlusWijs vestiging en zodoende dus gratis klusartikelen aanschaffen! U kunt natuurlijk ook doorsparen voor bijvoorbeeld die mooie machine die u al lange tijd zo graag had willen hebben. Op de kassabon staat steeds uw spaartegoed vermeld, zodat u precies weet wat u heeft opgebouwd.

Voorwaarden:
  • Na minimaal 20 aankopen kunt u uw spaartegoed verzilveren en gratis klusartikelen voor uw tegoed uitzoeken.
  • De KlusPas is persoonsgebonden en ook vestigingsgebonden. Alleen dus geldig in de vestiging van uitgifte.
  • Bij het ruilen/retourneren van goederen wordt uw spaartegoed hierop aangepast.
  • De KlusPas kan niet gebruikt worden in combinatie met andere kortingsregelingen, acties of bij de aanschaf van cadeaubonnen.
  • Verlies of diefstal van de KlusPas dient u direct te melden in de vestiging. Uw spaartegoed kan dan worden overgezet op een nieuwe KlusPas. De kosten hiervoor bedragen € 2,50.
  • De KlusPas blijft eigendom van KlusWijs B.V., waarbij KlusWijs B.V. zich het recht voorbehoudt om tussentijds de voorwaarden te wijzigen of zelfs het spaarsysteem te beëindigen.