Wie zijn wij

Welkom bij Kluswijs DHZ & Bouwmaterialen Asten-Heusden

Sinds 2001 is onze winkel al een begrip in regio Asten / Someren en staan wij klaar om in uw bouw en kluswensen te voorzien. Onze bouwmarkt heeft in de afgelopen jaren de naam opgebouwd een complete bouwmarkt te zijn. Flexibiliteit en een persoonlijke aanpak staan bij ons voorop. Dat blijkt niet alleen uit het assortiment op verkoopgebied, maar ook uit de service.

Of u nu een professionele bouwer of enthousiaste klusser bent, uw werk wilt u zo goed mogelijk afleveren. Bij ons kunt u nog gewoon één schroefje kopen. Kluswijs Asten-Heusden levert alles wat u nodig heeft om een huis te bouwen of te verbouwen. Alles vanaf de fundering tot aan de nok. Grote partijen van bijvoorbeeld big bag’s, stenen en dakpannen worden thuis bezorgd. Al met al kunnen we stellen dat een klant bij ons op zijn gemak is bij de aankoop van zijn product.

Een team van vaste medewerkers staat garant voor een deskundig advies en een optimale klantgerichte service. We mogen spreken van een gemoedelijke werksfeer en een gezond bedrijf. Kom gerust een keer in onze winkel langs en ontdek ons veelzijdige assortiment.

De koffie staat klaar!

Pand Kluswijs (opening) Alex & Carl Maas

VAKKUNDIG

U kunt als ervaren of onervaren doe-het-zelver of als professional uitstekend bij KlusWijs terecht en geheel zelfstandig aan de slag. U vindt bij ons producten vanuit vele prijscategorieën; van instapniveau tot professioneel. Mocht u echter toch behoefte hebben aan advies, dan is bij KlusWijs alle kennis in huis om u goed te helpen. Bovendien is er de zogenaamde “Kluscoach” met korte uitleg over productkeuze of het succesvol uitvoeren van een klus. (deze is te vinden op de www.kluswijs.nl). Ons assortiment is voor iedere klusser toegankelijk. Wij adviseren u graag welk product het beste bij u en bij de klus past. Zo weet u zeker dat u met de juiste producten aan de klus begint.

VERTROUWD

U kunt voor al uw bouwaankopen en doe-het-zelf artikelen gewoon terecht op uw vertrouwde adres, waar u al gewend bent. U kunt rekenen op een eerlijk advies in combinatie met de nodige service. We proberen waar te maken wat we beloven. Persoonlijke aandacht staat bij KlusWijs hoog in het vaandel, in combinatie met de kennis van uw situatie. De KlusWijs-ondernemer kent zijn klanten en zijn gebied, en weet dus ook welk gereedschap u bijvoorbeeld nodig heeft in uw woning. U koopt daarom bij KlusWijs op een zeer vertrouwd adres.

VOORDELIG

De inkopers van KlusWijs kijken waar nodig over de grenzen heen en kopen de beste producten voor scherpe prijzen in. Daar gaan de klanten rechtstreeks van profiteren. Bovendien kunt u met de Kluspas van KlusWijs sparen voor veel voordeel. U spaart maar liefst 5 procent korting op al uw aankopen. Groot voordeel wordt ook behaald op de huismerken van KlusWijs. Zo is er een complete verflijn, ook op de mengmachine, waarbij de kwaliteit de bekende A-merken overstijgt en de prijs juist ver onder de A-merken ligt. Deze producten worden zowel aangeboden aan de zzp’er als aan de consument’.