Service

KlusWijs Asten-Heusden biedt natuurlijk niet alleen producten voor uw doe-het-zelf klus, we helpen u ook graag een eind op weg. Hiervoor hebben we een zeer uitgebreid dienstenpakket. Vraag naar de voorwaarden in de winkel!

Retour

KlusWijs Asten-Heusden biedt u de mogelijkheid om uw aankoop te ruilen binnen 14 dagen op vertoon van kassabon, mits in originele en onbeschadigde verpakking. Uitgezonderd aanbiedingen en speciale bestellingen.

Bezorgen

Past de aankoop niet in uw auto of is deze te zwaar? Geen nood, want wij bezorgen het keurig bij u thuis. Informeer naar de tarieven in onze winkel.

Garantie

Is er onverhoopt iets mis met uw aankoop? KlusWijs Asten-Heusden doet er alles aan om dit samen met u naar tevredenheid op te lossen. Ook als de garantietermijn is verstreken, kunt u bij ons terecht voor service en nazorg.

Aanhangwagen

Past de aankoop niet in uw auto of is deze te zwaar? Als u uw aankoop toch op dat moment wilt meenemen dan kunt u gratis gebruikmaken van één van onze open of gesloten aanhangwagens voor licht en zwaar transport. Informeer vrijblijvend naar de voorwaarden in onze winkel.

Kasten op maat

Bij KlusWijs Asten-Heusden kunt u een volledig op maat gemaakte kast bestellen, en laten inbouwen! Deze worden gebouwd met het systeem van Garobe. Lees meer over kasten op maat!

Sleutelservice

Sleutel afgebroken of een huissleutel bij laten maken? Onze sleutelservice lost het op. Klaar terwijl u wacht. Daarnaast kunt u bij ons naambordjes bestellen en deze zo persoonlijk maken als u zelf wilt.

Verfmengen

Op zoek naar een speciale kleur? Bij KlusWijs Asten-Heusden kunnen we maar liefst 50.000 verschillende kleuren mengen. Dus ook de kleur die u wenst. En natuurlijk krijgt u altijd deskundig advies over het gebruik van de verf en de bijbehorende verfbenodigdheden. Lees meer over onze verf!

Zaagservice

Laat uw plaatmateriaal op maat zagen. Afhankelijk van het plaatmateriaal en de hoeveelheid doen wij dit gratis voor u en is het klaar terwijl u wacht. Lees meer over onze zaagservice!