Wijzigingen door COVID-19

Onze winkels zijn geopend om af te halen. Bel of mail ons je bestelling. Ook thuisbezorgen is mogelijk.

BestelIing afhalen in de winkel
Wanneer je de bestelling plaatst, krijg je aan de telefoon of per e-mail te horen wanneer je bestelling klaarstaat voor afhaal. Je ontvangt van ons een tijdsvenster waarbinnen je je bestelling kunt afhalen.

BestelIing thuisbezorgen
Wanneer je de bestelling hebt geplaatst, krijg je aan de telefoon of per e-mail een tijdsindicatie van wanneer de bestelling wordt bezorgd door onze eigen bezorgdienst. Vaak nog dezelfde dag!

Wij zullen er alles aan doen om je bestelling zo snel mogelijk voor je klaar te maken!

Kluswijs bedankt verenigingen

Namens het team van Kluswijs Asten-Heusden willen wij graag alle verenigingen bedanken die geholpen hebben tijdens ons geweldige feest ter ere van het 15-jarig jubileum van onze zaak. 

Lees meer

Heropening KlusWijs Asten Heusden

Na een fixe verbouwing, is het dan zover. De KlusWijs bouwmarkt aan de Voorste Heusden is omgebouwd naar een volwaardige moderne bouwmarkt, welke klaar is voor de toekomst. Een schitterend eindresultaat, waar het KlusWijs team zichtbaar trots op is. 

Lees meer

KlusWijs Asten Heusden is aan het verbouwen geslagen

Het is u wellicht niet ontgaan dat de KlusWijs bouwmarkt van Carl en Alex Maas zelf ook aan het verbouwen geslagen is. Het huidige interieur van de doe-het-zelf winkel, met de daarbij behorende assortimenten, is toe aan een nieuwe strategie en een eigentijdse “look & feel”. Alle onderdelen van deze nieuwe aanpak staan in het teken van rust, duidelijkheid, onderscheid, inspiratie en informatie. 

Lees meer